11reacties

Deze gelegenheidsdief stal een telefoon

Vrijdagmiddag 20 april rond 13.00 uur was een vrouw aan winkelen bij de Primera aan de Ameidestraat. Ze wilde wat geurtjes uitproberen en legde haar telefoon daarom even neer in het parfumschap. Zij vergat echter haar telefoon toen ze de winkel uitliep. Nadat ze daar later achter kwam nam ze contact op met de winkel. Haar telefoon lag er niet meer waarna de manager de bewakingsbeelden van de Primera bekeek. Op de beelden is te zien dat de man op de geblurde afbeelding rechtsboven de telefoon uit het schap pakt en in zijn tas stopt.

De politie heeft die beelden en roept deze gelegenheidsdief op om zich binnen 2 weken zelf te komen melden op het politiebureau in Helmond. “Zo niet, dan zullen we hem herkenbaar tonen.” Mocht je hem nu al herkennen, kun je dat de politie laten weten. Dat kan via hun tipformulier online of door te bellen naar de opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem bel je naar 0800-7000.
Op de vaak gestelde vraag waarom ze pas na maanden opsporingsbeelden tonen, geeft de politie in onderstaande video uitgebreid antwoord.

In de reacties hieronder staan updates.