176reacties

Wie verdient een Michelinster?

Door de vele reacties op onze log over de natte horeca, is besloten dit maal aandacht te besteden aan Helmonds droge horeca. Want “een mens leeft niet alleen van drinken, maar elke dag gewoon weer van een bord”. (Dank aan Henk)
90% Van de Helmonders gaat graag uit eten, laten iets bezorgen of laten het de partner ‘even’ halen. Behoorlijk wat keuze immers in onze stad qua afhaalcentra, broodjeszaken, cafetaria’s, eetcafés, lunchrooms, pizzeria’s, (Chinees, Grieks, Italiaans) restaurants, shoarmazaken, snackbars en een tapasbar.

Afgelopen zaterdag tijdens zo’n zitfeestje ving 1 van ons een gesprekje op. ‘Nou bij die en die moet je niet gaan eten hoor, want wat ik daar meemaakte: ….’
Na het relaas keek ie beteuterd weg en dacht ‘had ik liever eerder willen weten’. Een log-onderwerp was geboren.

Geef hier jouw recente eetervaringen in het Helmondse. Vermeld wel duidelijk wiens horeca-eten je aan je vorkje prikte, zodat een ander er zijn voordeel mee kan opdoen. Degene die meerdere horecazaken willen bespreken: graag en graag in een losse tweede reactie om zodoende de leesbaarheid te vergroten.
Natuurlijk mag je best (een beetje) reclame maken voor ‘jouw’ adresje.
Vernietigende (enigszins gefundeerd) kritiek wordt immers ook niet verwijderd.